Тиждень Науки

2017-11-14

/Files/images/tijden_nauki_2017/23621975_1965309263717146_955631271904575364_n.jpg Учні 8 Б класу

В рамках «Тижня науки», який проходить в Київському Міжнародному університеті з 13 по 17 листопада 2017 року, вихованці гуртка «Туристичний» (керівник Кот Т.В.) Бородянського районного ЦДЮТ, який працює на базі Клавдіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Олександра Рибалка мали змогу не тільки відвідати заклад, а й відкрити для себе багато нового та цікавого.

Керівник Центру міжнародних та громадських зв’язків Чуковська Ольга Миколаївна провела екскурсію університетом, розповіла про діяльність факультетів, роботу лабораторій та різноманітних центрів закладу.
Запам’ятаються дітям зустрічі з проректором з наукової роботи, доктором політичних наук, членом-кореспондентом Академії політичних наук України, професором Некряч Анастасією Іванівною; відвідування кафедри Міжнародного туризму та спілкування із завідуючою кафедри, доктором економічних наук, професором В’яткіною Тетяною Георгієвною; цікавий психологічний ігровий тренінг «Чарівна країна почуттів», який провели завідувач кафедри педагогіки та психології, кандидат психологічних наук Абрамян Наталія Дмитрівна та доцент кафедри Кулакевич Тетяна Василівна.
Також, вихованці стали учасниками науково-практичної конференції «Зміна клімату і специфіка його прояву на території України». Цікаві доповіді Заслуженого природоохоронця України, голови Державної гідрометеорологічної служби України Ліпінського В’ячеслава Миколайовича; професора, доктора наук, викладача кафедри Міжнародного туризму Ніколаєнка Дмитра Васильовича; юних науковців Київської Малої академії наук учнівської молоді, студентів спеціалізації «Міжнародний туризм» значно розширили знання учнів про географічні особливості нашої країни та світу в цілому.
По закінченню конференції всі учасники отримали сертифікати.
Такі зустрічі та спілкування необхідні нашим дітям, вони дають можливість відкривати для себе не тільки світ науки, а й вчать спілкуватися, обмінюватися думками, пізнавати нове.
Кiлькiсть переглядiв: 238

Коментарi